1.-3.9 Kööpenhaminan antiikkimatka

Matkahaukan suositut antiikkimatkat jatkuvat ja heti syyskuun alussa kohteena on kuninkaallinen Kööpenhamina ja sen lukuisat kirpputorit ja antiikkikadut. Matka on viikonloppumatka, mutta kun menolento on aikainen aamulento ja palu myöhemmin iltapäivällä, niin ohjelmaa saa paljon kolmen päivän ajalle.

Finnairin reittilennot

Meno 1.9 Helsinki-Kööpenhamina 07:35-08:15
Paluu 3.9 Kööpenhamina-Helsinki 16:55-19:25 

Matkaohjelma

1.9 Finnairin lento Kööpenhaminaan. Opastettu kaupunkikierto, jonka päätteeksi lounas Babette Guldsmeden-ravintolassa. Bussikuljetus hotelliin ja majoittuminen. Kävelyretki Christiansborgin palatsin ja Thorvaldsens Museon vierellä olevalle kirpputorille. Halukkaat voivat vierailla kuuluisan kuvanveistäjä Thorvaldsenin museossa. Kävelyretki jatkuu Vor Frauen - kirkolle, jossa on Thorvaldsenin alkuperäiset Jeeuss ja opetuslapset-patsaat. Paluu hotellille. Illalla omaa aikaa vierailla vaikka Tivolin alueella. 

2.9 Aamupäivällä kävelyretki oppaan johdolla Israels Pladsin kirpputorille ja kauppahallille, jossa omatoiminen lounas. Matkanjohtajan johdolla käynti Nörrebro alueella Ravnborgsgadetin antiikkikadulle. Paikallisbussilla kuljetus Designmuseoon, jonne menemme yhdessä ja tutustumme näyttelyyn omatoimisesti. Paluu hotellille paikallisbussilla. Yhteinen illallinen paikallisessa ravintolassa.

3.9 Kävelyretki matkanjohtajan johdolla The David Collection-museoon, jossa upea alunperin yksityinen kokoelma 1800-luun eurooppalaista taidetta ja laaja islamilaisen taiteen osasto. 
Huoneiden luovutuksen jälkeen bussikuljetus Den Blå Hal- antiikkihalliin. Kuljetus lentokentälle ja paluulento Suomeen. 

Majoitus
Majoitus First Hotel Kong Fredrikissä**** aivan kaupungin sydämessä lähellä päärautatieasemaa ja Tivolin aluetta. Vanhaan rakennukseen tehty viihtyisä hotelli, jossa erinomainen aamiainen. Hotellissa on katettu atriumpiha, jonne näkymä osasto huoneita. Hotellin sijainti on niin keskeinen, että osa retkistä tehdään kävellen. Katso lisätietoja hotellista www.firsthotels.com 

Matkan hinta 735 eur/henk. jaetussa kahden hengen huoneessa.

Lisämaksu 1hh - 130 euroa

Matkan hintaan sisältyy:

- Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Kööpenhamina-Helsinki
- Lentokenttäverot
- Ruumaan menevä matkalaukku max 23 kg ja 8 kg käsimatkatavara
- Majoitus First Hotel Kong Fredrikissä, buffetaamiainen
- Ohjelman mukaiset bussikuljetukset
- Opastetut retket paikallisoppaan ja matkanjohtajan johdolla
- Sisäänpääsymaksu Designmuseoon
- Yhteinen lounas ja illallinen
- Matkanjohtajan palvelut 

 

12 euroa toimistokulu / lasku

 

 

Vuosi: 
2017
Matkantyyppi: 
Antiikkimatkat
Esittelyteksti: 
Antiikkimatka lentäen Kööpenhaminaan. Keskustahotellissa yöpymiset, antiikkiliikkeissä, museoissa sekä kirpputoreilla ja antiikkihallissa käyntejä. Matkanjohtajana Antti Haukkamaa. Hinta alk. 735 eur/henk.
Kuukausi: 
Syyskuu