4.-25.11 Turkin pitkä matka

Vaihda marraskuun pimeys ja sade etelän aurinkoon. Vietä kolme viikkoa tasokkaassa C-Lounge hotellissa nauttien All Inclusive palveluista ja hotellin kylpyläosaston saunasta sekä uima-altaasta. Hotelli sijaitsee Alanyan upean rantabulevardin varrella. Osa rantakadusta on varattu jalankulkijoille. Keskustaan on mukava kävellä nauttien merituulesta, kukkaistutuksista ja rantakadun kauppojen tarjonnasta. Useimmilla syksyinen pitkä loma on myös kuntoloma. Sää Turkin rannikolla on marraskuussa vielä kesäisen lämmin, kahdenkymmenen asteen paremmalla puolella ja merivesikin uimakelpoista 22-24 astetta. Turkin rannikko tarjoaa mahtavat vuoristomaisemat kävelyretkiin, vaellukseen ja polkupyöräilyyn.

C-Lounge hotelli on kesäkaudella Thomas Cook-konsernin valikoimissa Sun Prime- hotellina. Hotelli on vain aikuisille eli siellä ei ole alle 16-v lapsia. Se takaa rauhallisen tunnelman niin ravintoloissa kuin uima-altaallakin.

Mukavat päivälennot Finnairilla suoraan Gazipasaan, Alanyaan omalle uudelle lentokentälle, josta kuljetus hotelliin kestää alle 30 min. Mukaan voi ottaa 23 kg matkalaukun ja 8 kg käsimatkatavaran.

Menolento 04.11 klo 07:50-12:35
Paluulento 25.11 klo 13:30-16:15

All Inclusive-loman matkaohjelma:

Majoitus kahden hengen parvekkeellisissa huoneissa, joissa skandinavien tyylikäs sisustus ja erinomaiset vuoteet. All Inclusive ruokailut, aamiainen, lounas ja päivällinen sisältäen ruokajuomat, myös paikalliset alkoholijuomat. Allasosaston ja hotellin rantaklubin käyttö, ilmaiset aurinkotuoli. Kuntosalin ja spa-osaston saunojen ja sisäaltaan käyttö. Hoidot lisämaksusta.

Matkahaukan matkanjohtajan palvelut ja hänen johdollaan tehtävät ohjelmat:

- opastetut lentokenttäkuljetukset
- infotilaisuus ja hotellikierros
- kävelykierros hotellin lähiympäristöön
- markkinoilla käynti 
- suomalaisena Turkissa tilaisuus, jossa Turkissa asuvat suomalaiset kertovat elämästään ja arkipäivästään
- halukkailla on mahdollisuus tutustua Turkin loma-asuntotarjontaan

Ryhmän mielenkiinnon mukaan paikan päällä järjestetään lisämaksullisia retkiä.

Matkan hinta, 3 viikkoa All Inclusive 1140 euroa/henkilö majoitus kahden hengen huoneessa.

Lisämaksusta
Yhden hengen huone 3 viikkoa 500 euroa.
Osittainen merinäköala lisämaksu 100 euroa/henkilö
Merinäköala lisämaksu 150 euroa/henkilö 

Mahdollisuus myös 2 viikon matkaan joko 4.-18.11 tai 11.-25.11. Kysy tarkemmin toimistoistamme. 

C-Lounge hotel****

C-Lounge hotelli sijaitsee Alanyan keskustan ulkopuolella ja noin 20 m rannasta. Vieressä on myös paikallinen keskusta josta löytyy ravintoloita ja kauppoja. Hotellissa on uima-allas, hissi, buffetravintola, a la carte ravintola sekä kaksi baaria. Täältä löytyy myös minimarketti.
Huoneissa on sängyn lisäksi sohva, minibaari, tallelokero, ilmastointi, wifi, silitysrauta, vedenkeitin, led-tv sateliittikanavin ja laminaattilattia. 

Vuosi: 
2017
Matkantyyppi: 
Ryhmämatkat
Esittelyteksti: 
Kolme viikkoa All Inclusive hotellissa Turkin Alanyassa. Finnairin suorat lennot Gazipasaan. Matkanjohtaja kohteessa, tutustuminen hotelliin ja lähialueeseen matkanjohtajan opastuksella. Hinta alkaen 1140 eur/henk.
Kuukausi: 
Marraskuu