4.-5.5 Kurtnan antiikkimatka

Kurtnan antiikki- ja rompetori on jokavuotinen tapahtuma Virossa, joka kerää antiikista kiinnostuneita niin kauppiaoita kuin ostajiakin yhteen. Rojua ja rompetta on paljon, mutta aina on mukana myös aitoa vanhaa tavaraa ja todelliset löydötkään eivät ole harvinaisia täällä. Matkahaukka järjestää Kurtnan antiikkimatkan yhdessä Huutokauppa Helanderin kanssa. Heidän asiantuntija on mukana matkalla.

Laivamatkat, Menomatkalla Viking Linen XPRS, paluu Eckerö Line m/s Finlandia 

4.5. Helsinki-Tallinna 10.30-13.00
5.5. Tallinna-Helsinki 18:30-21:00

Menomatkalla laivalla buffetlounas hanajuomineen.

Tallinnaan saavuttuamme kävelemme yhdessä hotelliimme, Metropol Spahan, joka sijaitsee Rotermanni korttelissa. Hotelli on uusi, moderni 4-tähden hotelli. Iltapäivä on varattu spa-osaston käytölle.

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen bussikuljetus Kurtnan antiikkitapahtumaan. Iltapäivällä paluu Tallinnaan Kernun kartanon kautta, jossa nautimme lounaan. Saamme myös opastetun kierroksen monta sataa vuotta vanhassa kartanossa. Ajo Tallinnan satamaan josta nousemme laivaan Helsinkiin päin. Paluumatkan aikana ryhmän käytössä on laivalla kokoustila, jossa Huutokauppa Helanderin asiantuntijan yhteenveto päivän tarjonnasta ja osallistujien löytöjen arviointia. Kokoustiloissa kevyt iltapalatarjoilu sekä juomatarjoilu.

 

Matkan hinta € 295 , lisämaksu huone yhdelle € 70

Toimistomaksu 15 eur / varaus.

Vuosi: 
2019
Matkantyyppi: 
Antiikkimatkat
Esittelyteksti: 
Jokavuotinen antiikkimatka Kurtnan rompetorille toukokuun alussa. Yhteistyössä Huutokauppa Helanderin kanssa, heidän antiikkiasiantuntija mukana matkalla. Matkahaukan matkanjohtaja Antti Haukkamaa mukana. Hinta 295 eur/henk.
Kuukausi: 
Toukokuu