5-6.5 Kurtna - Viron hauskin antiikkitapahtuma

 

Kurtna - Viron hauskin Antiikkitapahtuma 5.5 – 6.5

Kurtnan antiikki ja rompetori on jokavuotinen tapahtuma Virossa, joka kerää antiikista kiinnostuneita niin kauppiaita kuin ostajiakin yhteen.Rojua ja rompetta on paljon, mutta aina on mukana myös aitoa vanhaa tavaraa ja todellist löydötkään eivät ole harvinaisia täällä. Matkahaukka järjestää Kurtnan antiikkimatkan yhdessä Huutokauppa Helanderin kanssa. Asiantuntijana matkalla on Jenny Sirén Helanderilta.

Laivamatkat, Viking Linen XPRS
5.5. Helsinki-Tallinna 10.30-13.00
6.5. Tallinna-Helsinki 17.00-19.30

Menomatkalla laivalla buffetlounas hanajuomineen.

Tallinnaan saavuttuamme kävelemme yhdessä hotelliimme, Nordic Forum hotelliin, joka sijaitsee Viru-hotellia vastaapäätä, sataman puolella. Nordic Forum on moderni ja tasokas 4-tähden hotelli jonka allasosastola on upeat näkymät kaupungille. Iltapäivä on varattu sauna- ja kylpyläosaston käyttöön.

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen bussikuljetus Kurtnan antiikkitapahtumaan. Iltapäivällä paluu Tallinnaan Hüüru-trahterin kautta, jossa nautimme lounaan. Ajo Tallinnan satamaan josta nousemme laivaan Helsinkiin päin. Paluumatkan aikana ryhmän käytössä on laivalla kokoustila, jossa Jenny Sirénin yhteenveto päivän tarjonnasta ja osallistujien löytöjen ja osallistujien löytöjen arviointia. Kokoustiloissa kahvi-ja hedelmätarjoilu.

Matkan hinta € 285 , lisämaksu huone yhdelle € 75
Toimistomaksu 12 eur / varaus.
Laivalle lisämaksusta: Hytti 24 eur/suunta
Päivällinen laivalla paluumatkalla 26 eur/henk.

Vuosi: 
2018
Matkantyyppi: 
Antiikkimatkat
Esittelyteksti: 
Matkahaukan jokavuotinen antiikkimatka Kurtnan rompetorille Viroon. Tänä vuonna yhteistyössä Huutokauppa Helanderin kanssa jonka asiantuntija Jenny Sirén on mukana matkalla. Hinta alk.285 eur/henk.
Kuukausi: 
Toukokuu