Toukokuu

2019
Toukokuu
Lukijamatkat
Matkahaukka juhlii 20-vuotis lukijamatyhteistyötä Kirkkonummen Sanomien kanssa! Sen kunniaksi lähdemme ihanaan Italiaan ja olemme siellä kokeneen ja meille jo tutun oppaan mukana koko matkan ajan. Matkanjohtaja mukana. Majoitukset Chiancianossa ja Riccionessa. Hinta alk. 1380 eur/henk

Heinäkuu

2019
Heinäkuu
Kulttuurimatkat
Musikaali joka estittää Ilkka "Danny" Lipsasen elämästä kohti iskelmätaivaan suursuosiota . Ihaillaan menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja kuullaan mm. Tahdon olla sulle hellä, Tuulensuojaan. Pääsosissa nähdää mm. Lauri Mikkola, Ilkka Kouvula ja Erika Vikman. Käymme myös Visavuorella, Emil Wikströmin koti ja jugendilainen ateljeerakennus. Hinta 115 eur/henk.

Elokuu

2019
Elokuu
Kulttuurimatkat
Matkahaukka lähtee Puolaan osallistumaan Chopin-festivaaliin joka järjestetään Duszniki Zdrójssa Puolassa. Mukana on musiikkitoimittaja Risto Nordell, Puolan asiantuntija Jukka Soisalon-Soininen sekä Matkahaukan matkanjohtaja Antti Haukkamaa. Yhteisiä retkiä ja useampi konsertti sisältyy. Hinta 975 eur/henk

Marraskuu

2019
Marraskuu
Kulttuurimatkat
Todella kattava ohjelma jokaisena päivänä, näemme ja koemme paljon upeissa maisemissa ja hienoissa kaupungeissa. Opastus myös suomenkielellä. Ryhmäläisiä tulee mukaan sekä Oulusta että Helsingistä. Hinta alk. 1490 eur/henk.
2019
Marraskuu
Ryhmämatkat
Suorilla lennoilla kolmeksi viikoksi aurinkoon Marraskuussa! Alanyaan All Inclusive-hotelliin C-Loungeen, joka sijaitsee meren äärellä. Matkahaukan matkalla Antti Haukkamaa mukana ja järjestää paikan päällä pieniä yhteisiä retkiä ja tutustumista Turkkilaiseen arkeen. Hinta alk. 1680 eur/henk.