Huoneistoja Turkista


Pitkät lomat Turkissa

Matkahaukka järjestää pitkiä matkoja mm. Turkin Alanyaan. Matkat toteutetaan asiakkaan toivomaan ajankohtaan, eli ne räätälöidään yksilöllisesti, myös kesto voi vaihdella parista viikosta useisiin kuukausiin.

Turkin suosituin kohde pitkämatkalaisten keskuudessa on Alanya Turkin etelärannikolla n. 120 km Antalyasta itään. Reittilennoilla tänne pääsee päivittäin Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta.  


Kohde, Alanya, sopii hyvin ”talvehtijoille”, jotka haluavat viettää talven kylmimmät ja synkimmät kuukaudet etelän lämmössä nauttien hyvistä liikuntamahdollisuuksista ja edullisista elinkustannuksista. Täällä syksy
on pitkälle lämmin ja merivesi uimalämpöistä.

Talvikuukausina toki sataa jonkin verran, mutta päivälämpötilat ovat pääsääntöisesti +15 asteen molemmin puolin. Kevään kukkaloisto alkaa jo helmikuussa ja auringon lämpö ja valo kutsuu ulkoilemaan ja kuntoa kohottamaan. Pitkät matkat ovat omatoimimatkoja, kohteessa löytyy paikallisen agentin toimisto, josta saa infoaja tarpeen mukaan myös suomalaisen tulkin palveluja lisämaksusta.

City Lights asunnot ovat Alanyan keskustassa kauppahallin vieressä.
Ne ovat kaksioita (44-54m2) yhdellä makuuhuonella, olohuone-keittiö, wc, suihku ja iso parveke. Keittiössä on uuni ja liesi,jääkaappipakastin, astianpesukone ja pyykinpesukone.Talossa on talonmies, sauna joka lämmitetään tilauksesta (lisämaksulla n. 7eur) sekä kuntosali. Uima-allas on ulkona ja siinä ei ole vettä talvikuukausina. Huoneistossa on ilmalämpöpumput sekä lattialämmitys. Asukkaat maksavat sähkön erikseen kulutuksen mukaan, arvio n €50/kk.

Kaikki palvelut lähellä, rantaan matkaa noin 400m. Petivaatteet ja pyyhkeet ovat asunnossa.


Hinta esimerkki 1160,-/henk./2kk
(sis. joulu- /tammikuun aikana) kun huoneistossa on kaksi henkilöä.

Hinta sisältää:

- lennot Helsinki-Gazipasa meno/paluu
- oman lentokenttäkuljetuksen
- edustajan tapaaminen (tervetuloinfo) sekä loppusiivous.

Sea Star asunnot ovat kolmioita Alanyan keskustassa, rantaan 300-400m. Ihan vieressä on suuri Micros-kauppakeskus sekä kerran viikossa markkinat. Huoneistossa on
2 makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö ja kylpyhuone/wc sekä lisäksi erillinen wc ja kaksi parveketta. Uima-allasalue vesiliukumäkineen, porealtaineen ja lastenaltaineen ja iso puutarha. Keittiössä on uuni ja liesi, jääkaappipakastin.
Huoneistossa on myös pyykinpesukone. Asukkaat maksavat sähkön erikseen kulutuksen mukaan, arvio n €50/kk.

Huoneistojen viereen on valmistunut uusi C-lounge Hotelli 4*, jonka SPA-osastolle Sea Starin asukkaat saavat alennuskortin.

Hinta esimerkki 1200,-/henk./2kk
(sis. joulu-/tammikuun aikana) kun huoneistossa on kaksi henkilöä.

Hintaan sisältyy:

- lennot Helsinki-Gazipasaan meno/paluu
- oma lentokenttäkuljetus
- loppusiivous sekä edustajan tapaaminen tulon yhteydessä (häneltä saa paikallista infoa sekä jos tarvitsee lisäpalveluja niin voi hänen kanssa niistä sopia ja maksaa paikan päällä)

 

 

 

 

 

Sea Star

 

Sea Star

 

City Lights

 

City Lights

 

Turkki

 

Alanya