6-27.11 Långsemester i Turkiet

Fly mörkret och regnet i november till söderns sol! Njut tre veckor på C-Lounge hotellet med all inclusive service och badavdelningens bastu samt simbassäng. Hotellet ligger vid Alanyas strandboulevard, en del av vägen är reserverad endast för fotgängare. Till centrum är det skönt att promenera mellan blomrabatterna och butikerna. För många är höstens långa semester även en konditionssemester. I november är temperaturen i Turkiet varmt, ca 20 grader, och havsvattnet ca 22-24 grader. Här finns även konditionsstigar i bergen för vandring och cykling. På sommaren hör hotellet till Thomas Cook-koncernens Sun Prime-hotell. Detta hotell är endast för vuxna, så här finns inte barn under 16 år. Detta garanterar lugn atmosfär vid bassängområdet samt i restaurangerna. Dagsflyg med Finnair direkt till Gazipasa, Alanya nyaste flygfält, sedan ca 30min med buss till hotellet.

Flygtidtabellen är:
6.11 Helsingfors - Gazipasa 07:50-12:35
27.11 Gazipasa - Helsingfors 13:30-16:15 

All Inclusive semestern innehåller:

Inkvartering i ett dubbelrum med balkong. Rummen är inredda i en skandinavisk stil. All Inclusive matservering: frukost, lunch, middag med matdryck, även lokala alkoholdrycker. Tillgång till badavdelningen och hotellets strandklubb, gratis solstolar. Tillgång till konditionssal och spa-avdelningens bastun samt innebassäng. Spabehandlingar mot extra kostnad.

Matkahaukkas reseledares tjänser samt program under resan:

-guidade flygfältstransporter tur/retur
-infotillfälle och hotellrundtur
-promenadtur i det närliggande området
-besök på den lokala marknaden
-stadsrundtur
- "En finländare i Turkiet" finländare som bor i Turkiet berättar om sin  vardag
-turkisk matlagningskurs där vi tillsammans tillreder Turkiska rätter
-reseledarens tjänster

Reseledaren arrangerar utfärder i trakten enligt gruppens intresse. Dessa utfärder betalas på plats och ställe till reseledaren.

Pris: 3 veckor All Inclusive 1680 eur/pers. i delat dubbelrum

Enkelrumstillägg 300 eur
Tillägg för partiell havsutsikt 105 eur/person
Tillägg för havsutsikt 200 eur/person

C-Lounde hotel**** hotellet ligger utanför Alanya centrum ca 20m från stranden. Nära hotellet finns även restauranger och butiker. Hotellet har en simbassäng, hiss, buffetrestaurang, a la carte restaurang samt två barer. Här finns även en minimarket. I rummen finns förutom en säng även en soffa, minibar,safety-box, luftkonditionering, wifi, strykjärn, vattenkokare, led-tv, satellitkanaler och laminatgolv.

 

Vuosi: 
2019
Matkantyyppi: 
Ryhmämatkat
Esittelyteksti: 
Tre veckor lång semester under solen i November! All Inclusive hotellet C-lounge i Alanya erbjuder avslappnad tillvaro och Matkahaukkas reseledare Antti Haukkamaa arrangerar utfärder som man kan delta för att få en uppfattning om närmiljön och för att bekanta sej med den Turkiska vardagen. Pris från 1680 euro/person
Kuukausi: 
November