Långa semestrar i Turkiet


Resehaukka ordnar långa semestrar till bl.a. Alanya i Turkiet. Resorna skräddarsys enligt kundens önskemål  och tidtabell, resans längd kan vara från en vecka upp till flera månader. Alanya är den populäraste destinationen som ligger på Turkiets södra sida ungefär 120 km öst från Antalya. Med reguljärflyg kommer man dagligen via Istanbul till Alanya med Turkish Airlines.

Destinationen Alanya är ett bra alternativ för soldyrkare som vill komma undan vinterns kyla och mörker och njuta av solens värme, mångsidiga aktiviteter och förmånliga levnadskostnader. Här njuter man av hösten med värme, solsken och uppfriskande havsvatten. Vintern har med sig regnskurar nu och då men på dagen kan temperaturen vara kring +15. Vårens vackra färger blommar redan i februari med värme och ljus som lockar ut och motionera. Långa semestrar är självständiga resor utan guidetjänster, destinationen har dock lokala agenter och byråer som erbjuder tjänst vid behov och ordnar också finsk tulk vid nödfall till extra kostnad.

City Lights lägenheterna är belägna i Alanyas centrum brevid saluhallen med alla tjänster i närheten och till stranden är det 400m. City Lights lägenheterna är tvårummare (44-54m2) med ett sovrum, vardagsrum med kök, wc, dush och en stor balkong. I köket finns ugn, spis, kylskåp med frys, diskmaskin och tvättmaskin. Rummen har sängkläder och handdukar . Huset har en egen vaktmästare samt bastu som värms upp vid beställning till extra kostnad  och konditionssal.  Rummen värms upp med luftvärmepump och golvvärme, gästen betalar strömmen enligt användning  som beräknas till ungefär 50eur/mån.

Prisexempel: 1160,-/pers/2mån (december/januari) då två personer delar lägenheten.

Priset innehåller:
- flyg tur/retur
- transport från och till flygfältet Gazipasa
- välkomstinfo med representanten och slutstädning.  

Sea Star är trerummare (80m2) och belägna också i Alanya centrum. I lägenheterna finns två sovrum, vardagsrum med  kök, wc, badrum  samt två balkonger (30m2). Köket har ugn och spis samt kylskåp med frys. Lägenheten har också en tvättmaskin. Huset har simbassänger, jacuzzi, vattenrutchbana och barnbassäng.  Gästen betalar för strömmen enligt användning  som beräknas till ungefär 50eur/mån.

Gästerna i Sea Star får en rabattkupong som är giltigt på Spa-avdelningen av det nya hotellet C-Lounge 4*

Prisexempel: 1200,-pers/2mån
(december/januari) ifall två personer delar på lägenheten.

Priset innehåller:
- flyg tur/retur
- transport från och till flygfältet Gazipasa
- välkomstinfo med representanten och slutstädning. 

Representanten ger information om lokala tjänster som bokas emot extra tillägg.

 

 

 

 

 

Sea Star

 

Sea Star

 

City Lights

 

City Lights

 

Turkiet

 

Alanya